Friday, January 18, 2019

Anaboliskie steroīdi Vs Prohormones Like Methyl 1-D

Anaboliskie steroīdi ir mākslīgi savienojumi, kas veido savienojumu ar metodi vīriešu dzimuma antihormonāliem līdzekļiem darbotos. Steroīdi funkcija reklamēt pieaugumu skeleta muskuļu, kā arī izaugsmi vīriešu seksuālo funkcijas gan vīriešiem, gan sievietēm. Tiek uzskatīts, ka tas bijis laikā, 1930, ka pētnieki atklāja, ka anaboliskie steroīdi var faktiski veicināt attīstību skeleta muskuļu audos, un tas diemžēl izraisīja ļaunprātīga par steroīdu piedevas, lai sāktu ar ko ķermeņa līgumslēdzējiem, kā arī weightlifters, kā arī vēlāk ar citiem sportistiem virkni dažādu sporta aktivitātēm. Tas ir faktiski noteikts, ka šobrīd steroīdu ļaunprātīga izmantošana ir tik plašs, vieglatlētikā, ka tas var ietekmēt gala rezultātu dažu konkurentu un arvien vairāk profesionālu sportistu skaits tiek diskvalificēti lietošanai amorāla bagātinātājiem.

Prohormones ir līdzīga struktūra, pilnīgi dabiski un ir dažas funkcionālas atšķirības, kas padara to "daudz drošāku", kā zobu pārstāvjiem. Lai gan tie nevar nokļūt crazy līmeņos, kas steroīdi var, tad var sasniegt "racionālus" grādiem androgēnu stiprināšanā. Viens pētījums, izmantojot 5-DHEA ir tas palielinās testosterona grādus augstāka par 500 mg testosterona injekcijas nedēļā! Jūs nevarat vienkārši dabūt pie plaukta 5-DHEA gan, kā arī paredzēt šos rezultātus veidus. Bez tam, tie nav galīgi, bet to dod kādu izpratni par to, cik daudz var veikt ar reālu prohormones. Prohormones nepieciešams enzīmus, lai padarītu tos aktīvus, kas ātrums ierobežošana elements ir tas, kas var ļaut viņiem tiešām būtu drošāks. Tāpat tipiski ĪSTA prohormones (ne pelēks tirgus steroīdi) nav vazāt jebkāda veida aknu uzsverot pārstāvjiem. Īsts prohormones, kas ir likumīga DSHEA standarti nav 17aMethyl grupa, kas izraisa aknu trauksmi. Ja redzat šo formulu, izvairīties no. Nozarē ir faktiski gotten prom no atbildīgo ražotāju, lai tiem, kas nav ne jausmas, ko viņi dara, kā arī ir padarīt patiešām neglītu kokteiļi, kas mest aprūpi vēju.

Viens no galvenajiem iemesliem, ka cilvēki galu galā ir saistīts ar ļaunprātīgu izmantošanu steroīdus ir tas, ka viņi var redzēt iespaidu uz savu ķermeni, kā arī uzlabojumi, ko tā veic savu sportisko efektivitāti. Pēdējos gados speciālisti ir īstenoti stingras metodes, lai izvairītos no steroīdu ļaunprātīgu vieglatlētikā, tomēr ir dažas pavisam jaunu dizaineru zāles, kas var saņemt prom atklājums tā problēma nav jārūpējas. Tomēr, cilvēki, kuros izmanto steroīdus un prohormones atklājas ne par sportistiem vai skolu bērnu, tomēr pieaugušajiem, kas ir universitātes līmeni, kā arī, kas vēlas justies un izskatīties savu ideālu. Iestatījums ir pilna ar estrogēnu, piemēram satraucošo BPA vai bisfenola A, kas ir daudz pop konteineru, kā arī plastmasas. BPA var imitēt estrogēnu daudzums organismā, throwing ārpus jūsu tipisks līdzsvaru. Šajā gadījumā, prohormones un steroīdi var gūt labumu cilvēkiem. Bez tam, viens no galvenajiem "bailes", kas ir prostatas vēzis, šķiet, būt īpaši attiecībā uz estrogēnu, kā androgēnu kā testosteronu. Kontrastē ar ksenotransplantācija estrogēnus šajā vidē, es tieši neredzu iemeslu ne veikt lietas, piemēram, prohormones lai ķermeni atpakaļ pa labi līdzsvarā.

Daudz indivīdu plunčāties steroīdi, lai uzlabotu savu muskuļu izmēru vai samazinātu tauku daudzums organismā tie ir. Neskatoties uz to, ka steroīdi ir efektīvi uzlabot efektivitāti, kā arī palielināt muskuļu masu viņi nenāk bez nepatikšanām. Zobārstniecības anaboliskie steroīdi var būt nopietni fundamentāla ietekme uz daudzām ķermeņa orgānos. To zaudējumu izraisīja ķermenim intensitāte ir atkarīga no medicīnas veidu, kas ir faktiski patērētā, daudzumu un arī periods, kurā tika izmantoti steroīdi. Tiek uzskatīts, ka injicējamiem steroīdi ir mazāk kaitīga ietekme salīdzinājumā ar perorālo zāļu, kā rezultātā 17aMethyl noderīgu grupā.

Aknas var kļūt nodarīts kaitējums, ja tiek ņemti mutiskas anaboliskie steroīdi un uzņemšana var radīt cistas, fibrozes, labdabīgi kā arī ļaundabīgie audzēji, kā arī parasti izraisa aknu vājināt straujāk nekā parasti gaidīts. Ja aknas ir pakļauti augsta līmeņa perorālo steroīdu uzsverot pārstāvji var tikt uzsākta. Tikai zobu steroīdi ar 17.a metil komanda ir šo jautājumu, kā arī tikai pēc tam, ka gadījumā, ja preces tiek ļaunprātīgi. Tomēr, ar idiots veidojot šos jaukto dzērienu, tas noteikti ir nepieciešams izlaist 17aMethyl varianti gan plānoto, un arī neplānotu versijas. Tāpat ir svarīgi ne patērēt vai ļaunprātīgi dažādas citas zāles, ja lietojat aizliegtas zobu steroīdus. Real dabas prohormones nav šīs blakusparādības, izņemot, iespējams, uz brīdi slēgt savu dabisko LH ražošanu, kas var samazināt savu all-dabas testosterona ražošanu. Ņemot vērā, ka jums ir papildināt ar ārējiem androgēnu, tas nav jautājums, bet "uz ciklu". Cilvēki bieži mēdz paņemt punktus, piemēram, Nolvedex kā arī Arimidex uz pazemes tirgū vai lietot pārstāvjus, piemēram, 3-beta-hidroksi-Urs-12-En-28-OIC skābe un 2-fenil-Di-benzil-benzopirān-4-One viegli pieejami kā visu dabas bagātinātāji. Šie papildus lietām, piemēram, ellagic skābi, kā arī resveratrol, varētu palīdzēt jūsu atgūšana notiktu ātrāk, tomēr jebkurā gadījumā tas noteikti notiks pati.

Anaboliska steroīdi tiek rūpīgi saistīta ar vīrišķo hormonu, piemēram, testosteronu, ja zāles tiek ļaunprātīgi vīriešu vairošanās sistēma ir kaitējuma riskam. Ilgstoša iedarbība var izraisīt spēks vīriešu hormonālo vielu, piemēram, LH un FSH var ievērojami samazināt, un cilvēks pat varētu tikt galā ar vīriešu krūšu augšanu. Tas tomēr ir pierādīts atgūt respektablā laiku pati. Prohormones ir salīdzināmas, tomēr atkal nav aknas, uzsverot pārstāvjus. Produktiem, piemēram, metil 1-D no LG Zinātņu var atbildēt rīkoties šos rezultātus ar papildus anti-aromatāžu aģentu un estrogēnu blokatori, padarot to par vienu no nedaudzajiem produktiem, lai izpildītu savus kritērijus likumīgu formula.

Sievietes, kas ņem anaboliskos steroīdus, ir arī risks zaudējumu, jo tas var ietekmēt estrogēnu līmeni, kā arī progesterona hormonus, kas savukārt var novest pie traucēta menstruālā cikla laikā. Ņemot steroīdi pat var izraisīt pinnes, matu izkrišana, sejas matiem, kā arī krūšu samazināšanos dāmām. Ja sievietes mosting varētu ņemt tos, tie ir daudz labāk ar nandrolons atvasinājumu, piemēram, 19NorDHEA. Tas ir saistīts ar to, ka galvenais virulizing aspekts, pāreja uz DHT trūkst un mainīt ne vairāk labdabīgu DHN.

Tie, kas ņem zobu steroīdi palielināt risku, ka asins recekļi noteikti veidošanos asinsvados un zāles var potenciāli pārtraukt asinsriti visā organismā. Tas var būt nopietna ietekme uz sirds daudz, lai pārliecinātos, ka tas nebūs spēja sūknēt asinis pa ķermeni papildus tam potenciālais paaugstināt holesterīna līmeni. Ir svarīgi, lai saņemtu sevi pārbaudīt, pirms jūs izmantot jebkuru likumīgu vai nelikumīgu hormons, lai garantētu jums nav eksistējošas stāvokli. Tāpat tas nav nodarīts kaitējums, lai veikt dažas palīdzības bagātinātāju kā CoQ10, Hawthorn Berry, zivju eļļa un N-acetil-cistīns. Prohormones piemēram, metil 1-D jau ir daži no šiem elementiem uzbūvēti, tomēr papildus piedevas, vienmēr ir labs ieteikums.

Steroīdi ir nelikumīga ASV, kā arī par Sakārtot kontrolēta III vielu kontrolsarakstu. Mārketinga vai celt šos pārstāvjus var būt saspringts naudas sodu. True prohormones kā metil 1D ir atbrīvoti no šīm kontrolsarakstus, kā arī priecāties par to, ka, pateicoties viņu mīlēja vienu drošību. Tāpat reālas prohormones vajadzētu apmierināt DSHEA kas ir FDA noteikumi. Tiešām daži produkti atbilst šo standartu, kā arī visu ar 17aMethyl tiek uzreiz noziedzīgu nodarījumu DSHEA.

Ja vēlaties visefektīvāko līdzsvaru hormonu jūsu ķermeņa, ieskatieties metil 1-D ar LG zinātņu, tai ir milzum daudz barības vielu, kas būtu, lai palīdzētu uzlabot konversiju un samazinātu negatīvo ietekmi. Protams, zinātniskā pētniecība ir pagaidu, un arī nevar ņemt vērā, pārliecinoši un rezultāti vienmēr balstās uz pareizu diētu un treniņu. Turklāt šis raksts nav iekļauti klīniskā veicināt arī vienmēr sazinieties ar savu ārstu, pirms sākt jebkuru diētu plānu veids un arī treniņu programmu, kopā ar piedevām. Izmantotā pareizi, es domāju, metil 1-D, lai būtu droša iespēja nelikumīgām steroīdiem, tomēr ir vienkārši izmantot ir personas virs 21.

No comments:

Post a Comment

rávní Steroid Alternativy, které jsou bezpečné, stejně jako cenná

Steroidní možnosti jsou vyžadovány od konkurenčních profesionálních sportovců na sportovních aktivit, které mandát lék testování, kulturi...