Monday, January 14, 2019

Kas Jums ir nepieciešams, lai saprastu par anabolisko steroīdu

Domāju, ka jums uzzināt par steroīdiem? Nepieciešams zināt, ko viņi ir visu par? Man ir tiešām rakstīja šo rakstu, lai piedāvātu jums mazliet steroīdu zināšanas.

Kas viņi ir?

Anaboliskie steroīdi ir sintētiski versijas testosterona, organisma visu dabisko dzimuma hormonu. Anaboliskie steroīdi ir faktiski ir uzkrītošā profesionāliem sportistiem, kā arī ķermeņa celtniekiem sakarā ar to, ka tas uzlabos dimensiju un arī stingrību muskuļaudos. Viņi arī uzlabot agresiju un arī konkurenci, kas var būt labāks būtu atribūti sporta aktivitātēs, kā arī veselības klubs.

Tieši Kā Vai anabolisko steroīdu izmantoti kā narkotikas?

Parasti anaboliskie steroīdi var būt ieteicams, lai reklamētu apetīti, palielināt kaulu attīstību, radīt vīriešu vecumu pubertātes, lai samazinātu ietekmi uz muskuļu audiem izšķērdēt no pastāvīgiem apstākļiem, piemēram, vēža šūnas vai AIDS, kā arī var atklāt garantiju kā vīriešu piedzimšanas kontroli. Šīs zāles ir viegli pieejami kā zobu tabletes, injicējamu steroīdus, kā arī ādas plankumi.

Just Kā Do anabolisko steroīdu Work?

Anaboliskie steroīdi pārveidot muskuļu masu un spēku. Steroīdi izraisīt uzlabotu ražošanas veselīgu olbaltumvielu, kas ir celtniecības bloki muskuļa (vairāk celtniecības bloki iesaka papildu iespēju muskuļu masu un izturību). Zemāk ir zem zinātne.

Ja steroīds patērē mutiski vai ar injekciju, tā dodas uz androgēnu receptoriem, kas atrodas daudzās šūnās. Šī saite ieslēdz hormonālā aģenta receptoriem jaunattīstības pārvadātājs RNS, kas nozīmē, ka DNS būvēt īpašas veselīgas olbaltumvielas (muskuļu veidošanas blokus). Šīs olbaltumvielas ceļot visā organismā, radot anaboliska / izaugsmes reakcijas. Kaut anabolisko ir galvenā aktivitāte steroīdus, bet arī iegūt vairākas dažādas citas vēlamos un nelabvēlīgus rezultātus.

Tāpēc viņi var strādāt? Jā, pastāv nepieciešamība ņemt tos NĒ, pastāv iespējamos būtiskas negatīvas sekas? PATIEŠĀM. Vēl skaņas alright veikt steroīdus? Turpiniet lasīt.

Kas ir aktīvās un pasīvās anabolisko steroīdu?

Papildus, lai palielinātu muskuļu masu stingrību, kā arī masu, tad par ņemot anaboliskos steroīdus rezultāti ietver kaitīgas izmaiņas holesterīna līmeņa, augsts asinsspiediens, pinnes, aknu bojājumus un izmaiņas saistībā ar kreisā kambara no sirds, kas ir vairākas simptomi, kas var novest pie sirds un asinsvadu slimībām.

Anaboliskie steroīdi ir androgēnu vai virilizing ietekmi, kas liecina, tie ietekmē vīriešu funkcijas, kā norādīja vairāk. Anaboliskie steroīdi ietekmē pubertātē izaugsmi klitora sievietēm, kā arī dzimumlocekļa vīriešu bērniem (neietekmē dzimumlocekļa izmēru pieaugušajiem vēl var samazināties sēklinieki), palielināta izmēra Dziesmotās akordi un arvien no balss, palielināts ķermeņa apmatojums (krūšu, muguras), kā arī agri plikpaurība indivīdiem ar noslieci uz to. Vēl kaitīga ietekme tiek samazināta auglība, kā arī sēklinieku atrofiju (saraušanās).

Daudz vairāk iespējamās zināmās negatīvās sekas, ka steroīdu Klienti Danger:

  • Uzlabotā aknu funkciju.
  • Klīniskā Depresija dabas Testosterons Manufacturing.
  • Rise holesterīna līmeni un augstu asinsspiedienu
  • Pārveidots Vairogdziedzera funkcija.
  • Deguna asiņošana.
  • Pieaugums no krituma, piemēram, šūnu vīriešiem
  • insulīns nejutīgums
  • Androgēnu blakusparādības, piemēram, retināšanas matu, palielinātas prostatas, taukaina āda, ūdens aizture (tipisks izskats), uzlabota ķermeņa apmatojuma uz krūtīm un muguras.
  • Vārgs attīstību, ja esat gados jauns cilvēks.
  • Par orals arī mēdz radīt slikta dūša vai vemšana, vaļīgi zarnas, pārkāpumu, kā arī throwing augšu.
  • Var paātrināt attīstību audzējiem.

Problēma ir ar daudziem, kad jūs saņemsiet par to jūs neplānojat nākt pie tā, kā arī jūs vienkārši saglabāt palielināt savas iespējas iegūt visas šīs negatīvās ietekmes jebkurā brīdī. No negatīvās ietekmes veida, ka dāmas pieredzi, kad viņi izvēlas izmantot šo medikamentu, jo īpaši tās androgēnu tiem, piemēram, testosterons ir visai daudz, pat sliktāk nekā iepriekš.

pieeja

Kā lai atvieglotu piekļuvi, realitāte ir tāda, ka tās ir nelikumīgas savienojumi bez klīniskās receptes, lai jūsu viegla piekļuve būs caur melnajā tirgū (visu labāko kā kvalitāte). Turklāt, ja jums nozvejotas savā īpašumā bez receptes jums var saskarties līdz 5 gadiem aiz restēm!

Ziņa visiem, kas var būt domāja Attiecībā lietojat steroīdus

Nav īsti jūtas pieprasījumu veikt zāles par nozīmīgu ieguvumu tikai tāpēc, ka tie var parādīties jo lieta jūsu trenažieru zāle. Sasniegt milzīgu peļņu nav jāņem pūles un pacientus vēl tur nekad daudz labāka sajūta nekā cenšas, kā arī sasniegt kaut ko milzīgu beigās tā.

Ja Jums ir cīnās, vai justies jums nepieciešama palīdzība, tad dabūt kādu profesionālu padomu. Es varu garantēt, ka rezultāti, kas var pārvarēt 12 nedēļu ilgumu ar speciālistu palīdzību, noteikti padarīs jūs uzdot sev, kāpēc jūs kādreiz arī uzskata steroīdi.

No comments:

Post a Comment

rávní Steroid Alternativy, které jsou bezpečné, stejně jako cenná

Steroidní možnosti jsou vyžadovány od konkurenčních profesionálních sportovců na sportovních aktivit, které mandát lék testování, kulturi...